lauantai 6. syyskuuta 2014

Harrastememessuilla...totaa kuuluuks tää tänne?

No totta kai tämä kuuluu, vaikka kyseessä olikin eri oppiaineen tunnit, ja kyseessä oli harrastemessut, jossa suurin osa harrasteista oli urheilupainotteisia, ja kenties enemmänkin liikunnanohjaukseen littyvää. Kyllä messuilta löytyi kulttuuriohjaukseenkin liittyviä asioita, ja sain ainakin itse ideoita mitä käyttää ohjauksen työvälineenä. Koko messuilta uupui mielestäni esimerkiksi musiikkiin liittyvien harrastusten edustajat.
Vanha tynnyripötsi

Meitä rohkaistiin kokeilemaan mahdollisimman montaa aktiviteettia, niinkuin ainakaan meidän ryhmä olisi mitään rohkaisua tarvinnut, sillä kiersimme ja kokeilimme kaikkea, mikä ei ollut meidän tai muiden terveydelle haitallista. Ja muutenkin luokkamme on kyllä todella innolla aina mukana. Saimmehan toki tehtäviäkin, ettei koko päivä menisi pelkkään "messuhengailuun", ja kun aikaakin oli kuitenkin 5 tuntia. Saimme tehtäväksi haastatella ainakin 3 eri pisteen ohjaajaa, ja kysellä liudan kyysmyksiä heiltä.


Suosikkipisteeni oli Nuorisoteatterin piste, sillä heillä oli ihastuttavia rooliasuja, peruukkeja, hattuja jne. ja niitä sai kokeilla.
Tämä vaatefriikki, näytelmienrakastaja kun päästetään valloilleen, niin tuossa

Nuorisoteatterin pisteessä.
<----- lopputulos. Olisin voinut viettää koko päivän tässä pisteessä, mutta kaipa sitä on ajateltava muitakin (: Tässä pisteessä oli myöskin aivan parhaat ohjaajat. Kaikkien valitsemiemme pisteiden tyypit olivat todella mukavia, mutta tässä aivan über-mahtavia. Esimerkkinä yksi vastaus: Mikä sai sinut alkuaan kiinnostumaan tästä alasta? Vastaus pienen pohdinnan ja punnitsemisen jälkeen: "Halu saada naisia". Eikäääää, niin mahtavaa.
Tikkutanssi

Pomppulinna ei pelittänyt

Keilatessa kivempaa


Miikas Angel's
Käsitöiden lumoissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti